IJTIMOIY TARMOQ ADABIYOTINING BUGUNGI ADABIY JARAYONDAGI AHAMIYATI - Manzura Tulaganovna Narmatova (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Annotatsiya. Maqolada ijtimoiy tarmoq adabiyotining adabiy jarayondagi ahamiyati, yangi janrlar va muallif-o‘quvchi munosabatlarining o‘zgarishi tahlil qilinadi. Ijtimoiy tarmoq adabiyotining badiiy-estetik xususiyatlari, ommaviylik va tezkorlik omillari hamda an’anaviy adabiyot bilan aloqasi ilmiy asosda baholanadi. Shuningdek, ijtimoiy tarmoqlarda e’lon qilinayotgan she’riy va nasriy asarlarning bugungi adabiy jarayondagi o‘rni haqida fikr yuritiladi.