“BOBURNOMА”DA JIZZAX VOHASIGA OID JOY NOMLARINING IFODA ETILISHI - Mahammatov Аkram Rayimqulovich (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Annotatsiya: Maqolada Zahiriddin Muhammad Boburning “Boburnoma” asarida Jizzax viloyati toponimlari haqida yozib qoldirilgan ma’lumotlar hamda mazkur toponimlarning tarixiy-etimologik ma’nosi haqidagi tadqiqotlar bayon etilgan.