LAGRANJ INTERPOLATSIYASINING ALGORITMIK VA MATEMATIK TAHLILI: PYTHON KODLARI VA FLOWGORITHMLAR - Muhammadiev Jahongirxon Mahmudxon o‘g‘li (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Hisoblash usullari va sonli usullar fanining asosiy mavzularidan biri bo`lgan Lagranj interpolyatsiyasi usuli keng tahlil qilindi. Tadqiqot O`zbekiston Respublikasi Prezidentining raqamli iqtisodiyotni rivojlantirish, ilmiy-tadqiqot ishlarini rivojlantirish va matematik fanlarni o`qitishni takomillashtirish bo`yicha qarorlari doirasida amalga oshirilgan.