Yuqori sinf o'quvchilarining ingliz tili leksikasini rivojlantirishning muhim jihatlari - Lutfullayeva Umida Ravshanbekovna (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqola yuqori sinf o'quvchilarining ingliz tili leksikasini rivojlantirishning muhim jihatlariga bag'ishlangan. Maqolada leksik kompetensiyani shakllantirishning zamonaviy pedagogik texnologiyalari, tadqiqotga asoslangan usullar va amaliy strategiyalar ko'rib chiqiladi. O'quvchilarning lug'at zaxirasini kengaytirishda vizual qurollar, o'yinlar, semantik bog'lanishlar va takrorlashning roli ta'kidlanadi. Maqola o'qituvchilar va talabalar uchun amaliy takliflar beradi.