O’QUVCHILARNING GRAFIK SAVODXONLIGINI OSHIRISHDA GRAFIK DASTURLARDAN FOYDALANISHNING PSIXOLOGIK VA METODIK O’ZIGA XOSLIGI - Taganov Ravshanbek Otaboyevich; Ollaberganova Gulora Xamidjon qizi (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning grafik savodxonligini rivojlantirish jarayonida zamonaviy grafik dasturlardan foydalanishning psixologik omillari va metodik imkoniyatlari tahlil qilingan. Grafik dasturlar yordamida o‘quv jarayonining samaradorligi, vizual idrokning faollashuvi, motivatsiyaning ortishi hamda fazoviy tafakkurning shakllanishi ilmiy asosda yoritilgan.