PASPORT TIZIMI HAMDA OʻZBEKISTONGA KELISH, KETISH VA TRANZIT OʻTISH QOIDALARINI BUZISH BILAN BOGʻLIQ HUQUQBUZARLIKLAR UCHUN JAVOBGARLIK MASALALARI. - SUBANOV Olimjon Suyarkul o‘g‘li (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasida pasport tizimi qoidalari, ularni buzganlik uchun maʼmuriy javobgarlik choralari hamda fuqarolar, chet el fuqarolari va fuqaroligi boʻlmagan shaxslarning huquq va majburiyatlari yoritilgan.