BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARNING IMLOVIY SAVODXONLIGINI OSHIRISH - Boltayeva Barno Isakulovna (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf ona tili darslarida o‘quvchilarning imloviy savodxonligini oshirish masalasi to‘g‘risida so‘z yuritiladi.