Sirojiddin Sayyid she’riyatida onomastik birliklar tahlili - Umidabonu Tohirovna Jovbo‘riyeva (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada o‘zbek she’riyatida o‘z o‘rniga ega bo‘lgan shoirlardan biri Sirojiddin Sayyidning “Uyingdagi beshiklar” nomli she’riy to‘plamida qo‘llanilgan, she’rning badiiyligini yanada oshirishga xizmat qiluvchi asosiy vositalardan bo‘lgan onomastik birliklar, xususan, antroponim, toponim, mifonimlar to‘g‘risida ma’lumotlar berib o‘tilgan.