TARBIYANING UMUMIY METODLARI - Yunusaliyeva Parizoda Azizbek qizi; Ibragimova Xurshida Xusanbayevna (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada tarbiya metodlari, ularning maqsad va vazifalari, tamoyillari hamda xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarni jamoaga uyushtirish va jamoada shakllantirish darajalari haqida ilmiy tahlillar berilgan. Maqolada tarbiyaning samaradorligini oshirishga qaratilgan metodlar mazmunan ochib beriladi.