ICHKI ISHLAR ORGANLARIDA MUROJAATLAR BILAN ISHLASHNI TASHKILIY-HUQUQIY ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISH. - SUBANOV Olimjon Suyarkul o‘g‘li (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Mazkur maqolada “Jismoniy va yuridik shaxslarning murojaatlari to‘g‘risida”gi qonunning yangi tahriri bilan belgilangan tartib-taomillar, murojaatlarning shakllari va ularga qo‘yiladigan talablar, shuningdek murojaatlarni ko‘rib chiqish jarayonida davlat organlarining majburiyatlari yoritib berilgan.