RAQAMLI BANK XIZMATLARIDA DEPOZIT OPERATSIYALARI AUDITINI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI - Xudayarov Oybek Odilovich; Ortiqboyev Bahrom Bahodir o’gli (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada raqamli moliyaviy xizmatlar bozorida depozit operatsiyalari, uning o’ziga xos xususiyatlari, tashkil etish hamda auditini olib borishning nazariy asoslari, hozirgi holati tahlili, tijorat banklarida depozit xizmatlarini ko’rsatish bo’yicha yuzaga kelayotgan muammolar o’rganilgan. Bundan tashqari, depozit operatsiyalari auditini takomillashtirish bo’yicha qator taklif va tavsiyalar berib o’tilgan.