O’ZBEKISTONING ENG YANGI TARIXI:2016-YILDAN HOZIRGACHA - Egamberdiyeva , Yulduz (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur tezis O’zbekiston Respublikasining 2016-yildan keyingi taraqqiyot bosqichlari tahlil qilinadi.Unda siyosiy,iqtisodiy,ijtimoiy va ma’naviy sohalarda amalga oshirilgan islohotlar,mamlakat ichki va tashqi siyosatidagi yangilanishlar,xalq farovonligini oshirishga qaratilgan dasturlar yoritilgan.Ayniqsa,yangi O’zbekiston g’oyasi ,ochiqlik va xalq bilan muloqat tamoyillari ,xalqaro maydondagi faolik, yoshlar siyosati hamda raqamli transformatsiya jarayonlariga alohida e’tibor qaratilgan.