TAKRORIY EKIN SIFATIDA EKILGAN KUNGABOQARNING BARG SONIGA EKISH MUDDATLARI VA MINERAL O‘G‘ITLAR ME’YORLARINING TA’SIRI - Ro‘zmanov Abdullo Norboy o‘g‘li (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2026)
Qashqadaryo viloyati sharoitida takroriy ekin sifatida ekilgan kungaboqar navlarining barg soni aniqlangan. Olingan natijalarga ko‘ra kungaboqarning “Diyor” va “Jahongir” navlari ekish muddati va oziqlantirish me’yorlari orqali o‘simlik barg soni bayon etilgan.