BARQAROR RIVOJLANISH INDIKATORLARINI GEOGRAFIYADAGI ROLI - Ramanbergenov, O’.Sh. (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada barqaror rivojlanish indikatorlarini geografiyadagi rolini ochib berishga keng to’xtab o’tilgan.