TALABALAR IJODIY QOBILIYATINI SAN’AT DARSLARIDA RIVOJLANTIRISHDA INTERFAOL METODLARNING SAMARADORLIGI - Muzafarova Sanobar Murodullayevna (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada san’at ta’limida talabalar ijodiy qobiliyatini rivojlantirishda interfaol metodlarning ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolada loyihaviy mashg‘ulotlar, guruh ishlari va raqamli texnologiyalar talabalarning kompozitsion fikrlash, vizual tafakkur va estetik qaror qabul qilish qobiliyatini oshirishdagi roli ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, pedagogik yondashuvlar talabalarning ijodiy salohiyatini shakllantirishda qanday samarali ishlashi batafsil yoritilgan.