“Oliy ta’limda tasviriy san’at darslarida digital storytelling metodini qo‘llash” - Kodirov Obid Esonboy o‘g‘li (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida tasviriy san’at darslarida digital storytelling metodini qo‘llashning ilmiy-metodik asoslari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqotda talabalarni san’at asarini raqamli hikoyalar orqali tahlil qilish va idrok etish jarayonida ijodiy tafakkur, estetik did va vizual tafakkurini rivojlantirish usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada pedagogik tavsiyalar va talabalarning mustaqil ijodiy ishlari orqali san’atga qiziqishini oshirish yo‘llari taqdim etiladi.