Tasviriy san’at pedagogikasida kreativ metodlar va digital texnologiyalarning roli - Kamolova E’zoza Iskandar qizi (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada tasviriy san’at ta’limida kreativ pedagogik metodlar va digital texnologiyalarni integratsiya qilish orqali o‘quvchilarning ijodiy kompetensiyalarini rivojlantirish yo‘llari tahlil qilinadi. Shovdirov S. A. va boshqa zamonaviy tadqiqotchilar ishlariga tayangan holda, maqolada interfaol metodlar, loyiha asosida ta’lim va raqamli vositalar yordamida o‘quvchilarning badiiy savodxonligi va kreativ tafakkurini oshirishning samarali usullari ko‘rsatiladi.