“MAKTAB VA OLIY TA’LIMDA TASVIRIY SAN’AT FANLARINING INTEGRATSIYASI ORQALI IJODIY SALOHIYATNI RIVOJLANTIRISH” - Aslonova Shaxnoza Islom qizi (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab va oliy ta’lim tizimida tasviriy san’at fanlarini integratsiyalash va bu jarayonning o‘quvchilarning ijodiy salohiyatini rivojlantirishdagi roli muhokama qilinadi. Tadqiqotlar shuni ko‘rsatadiki, maktab bosqichida olingan san’at ko‘nikmalari oliy ta’limda chuqurlashtiriladi, talabalarga murakkab grafik loyihalar va mustaqil ijodiy ishlarni bajarish imkonini beradi.