Iqtisodiy diversifikatsiya – resurslarga bogʻliqlikdan chiqish yoʻli - Axrorov Elyorjon Baxtiyor oʻgʻli (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada iqtisodiy diversifikatsiyaning mazmuni, uning resurslarga bog‘liqlikdan chiqishdagi roli va O‘zbekiston iqtisodiyotidagi amaliy jihatlari ilmiy asosda tahlil etilgan. Shuningdek, xalqaro tajriba, sektorlararo muvozanatni ta’minlash yo‘llari, eksport va