ONA TILI DARSLARIDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Achiliva , Nasiba (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada ona tili darslarida yangi usullarni qo‘llab, ular orqali yoshlarni Vatan tuyg‘usi, milliy g‘oyalar,do‘stlik, ma’rifatparvarlik, mehnatsevarlik ruhida tarbiyalash haqidagi metodik tavsiyalar bayon etilgan.