QOVUN YETISHTIRISHDA KASALLIK VA ZARARKUNANDALARGA QARSHI BIOLOGIK KURASH USULLARI - Ruzmetova Quvonchoy (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2026)
ushbu tezisda qovun yetishtirishda kasallik va zararkunandalarga qarshi biologik kurash usullari va bu orqali samaradorlikka erishish to‘g‘risida yoritilgan. Shuningdek, turli xil zararkunandalarga qarshi kurashishda organik va mineral o‘g‘itlardan foydaanish usullari haqida ham to‘xtalib o‘tilgan.