AKMEOLOGIK YONDASHUV АSOSIDA EKOLOGIK KOMPETENTLIKNI OSHIRISH METODIKASI - Jo’rayeva Lola Ismatulloyevna (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2026)
Annotatsiya. Mazkur tezisda akmeologik yondashuv asosida ekologik kompetentlikni oshirishning nazariy-metodologik asoslari hamda samarali pedagogik mexanizmlari yoritiladi. Shaxsning kasbiy va ijtimoiy yetuklikka erishish jarayonida ekologik ong, ekologik tafakkur va mas’uliyatni rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi.