YAN KVI JA HIKOYALARIDA KUNDALILIK FENOMENI - Hidoyatova Aziza (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2026)
XX asrning ikkinchi yarmida hikoya janri tabiatining o‘ziga xosligini kundalilik fenomenida ko‘rsata olgan adiba Yan Kvi Ja bir-birini takrorlamaydigan o‘z olami, o‘z qismatiga ega odamlarning ruhiyatini yangi obrazlarda ochib berishga muvaffaq bo‘ldi. Muallifning o‘ziga xos betakror mahorati hikoya janrini kundalilik fenomenida, oddiy insonlarning maishiy hayot tarzida tasvirlashida bo‘rtib namoyon bo‘ladi.