O‘QUVCHILAR OG‘ZAKI NUTQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHDA ALGORITMIK MASHQLARDAN FOYDALANISHNING METODIK JIHATLARI - Shermetova Nargiza Kamoladdin qizi (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada og‘zaki nutq va nutq madaniyati tushunchalarining mazmun-mohiyati, ularni boshlang‘ich sinflarda shakllantirishning o‘ziga xos jihatlari hamda bu jarayonda algoritmik mashqlardan foydalanishning metodik asoslari haqida so‘z yuritiladi.