TARVUZ (Citrullus lanatus)ning XALQ XO’JALIGIDAGI AHAMIYATI. - Matkarimov Nizomjon Baxtiyorovich; Xalliyeva Zilola Sattarbekovna (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada tarvuz (Citrullus lanatus) o’simligining xalq xo’jaligida, oziq-ovqat sanoatida va iqtisodiyotda tutgan o’rni, uning ahamiyati va istiqbollari haqida bayon qilingan.