MILLIY IQTISODIYOTDA KICHIK BIZNES KORXONALARINI RIVOJLANTIRISHNING IQTISODIY-NAZARIY ASOSLARI - Dadajonov , Jahongir (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada milliy iqtisodiyotda transmilliy korporatsiyalarning hamda kichik biznes korxonalarini tutgan o’rni hamda uning rivojlantirish usullari tahlil qilingan. Iqtisodiyotning rivojidagi kichik biznes korxonalarini o’rni benihoya kata ekanligi, va uning ahamiyati yoritilgan.