LOGISTIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING INTEGRATSIYASI: AVTOMATLASHTIRILGAN TIZIMLAR UCHUN ILMIY-ASOSIY YONDOSHUVLAR - Sharipov Sherzod Odilovich (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada logistika va axborot texnologiyalarining integratsiyasi, ayniqsa avtomatlashtirilgan tizimlar asosida tashkil etilgan logistika jarayonlari tahlil qilinadi. Logistika jarayonlarini avtomatlashtirishda axborot texnologiyalarining integratsiyasi kompaniyalar uchun samaradorlikni oshirish va resurslarni optimallashtirish imkoniyatlarini yaratadi. Maqolada avtomatlashtirilgan tizimlar uchun ilmiy-asosiy yondoshuvlar, axborot tizimlarining logistika jarayonlaridagi o‘rni, ularning samaradorligini oshirishga qaratilgan metodologiyalar ko‘rib chiqiladi. Shu bilan birga, amaliy misollar va tizimlarni joriy etishda yuzaga keladigan muammolar va ularning yechimlari tahlil qilinadi.