Akustika: tovush to‘lqinlari va ularning inson hayotidagi ahamiyati - Begmuradov Shohzod Dilmurod o’g’li (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada akustika fanining mohiyati, tovush to‘lqinlarining fizik xususiyatlari hamda ularning inson hayotidagi ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, tovush energiyasining qo‘llanilish sohalari, ekologik va tibbiy jihatlari, hamda zamonaviy texnologiyalardagi o‘rni tahlil qilinadi.