“OLIY TA’LIMDA JISMONIY MADANIYAT O‘QITUVCHILARINING PROFESSIONAL KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION METODLAR VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR” - Musayev Otabek Qudratovich (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola oliy ta’lim muassasalarida jismoniy madaniyat o‘qituvchilarining professional kompetensiyalarini rivojlantirishda innovatsion metodlar va raqamli texnologiyalarning samaradorligini o‘rganadi. Tadqiqot o‘qituvchilarning nazariy bilimlari, amaliy ko‘nikmalari va pedagogik refleksiyasini uyg‘unlashtirishga qaratilgan. Maqolada innovatsion pedagogik yondashuvlar, interaktiv mashg‘ulotlar va raqamli vositalar orqali o‘qituvchilarning professional salohiyatini oshirish strategiyalari muhokama qilinadi.