“OLIY TA’LIMDA JISMONIY MADANIYAT O‘QITUVCHILARINING PEDAGOGIK VA METODIK KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR” - Musayev Otabek Qudratovich (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola oliy ta’lim muassasalarida jismoniy madaniyat o‘qituvchilarining pedagogik va metodik kompetensiyalarini rivojlantirishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ahamiyatini o‘rganadi. Tadqiqot kompetensiyaviy yondashuv va interaktiv metodlar orqali o‘qituvchilarning professional salohiyatini oshirish strategiyalarini aniqlashga qaratilgan. Maqolada pedagogik texnologiyalar, interaktiv mashg‘ulotlar va kompetensiyaviy yondashuvning o‘qituvchilar va o‘quvchilar rivojlanishiga ta’siri muhokama qilinadi.