MILLIY AMALIY SAN’ATNI O‘QITISHDA PEDAGOGIK YONDASHUVLAR VA INNOVATSION METODLAR - Ismoilov Otabek Shavkat o‘g‘li (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Annotatsiya: Maqolada milliy amaliy san’atni (miniatura, zardo‘zlik, gilamchilik) o‘qitishda pedagogik yondashuvlar va innovatsion metodlar tahlil qilinadi. Interaktiv darslar, loyiha asosida ishlash va raqamli vositalar yordamida o‘quvchilarning badiiy idroki, estetik tafakkuri va kreativ qobiliyati rivojlantirilishining samarali usullari ko‘rsatib o‘tilgan. Shu bilan birga, shaxsga yo‘naltirilgan yondashuv va ijodiy muhitning o‘rni ta’kidlangan.