Zo‘ravonliksiz oila – farovon hayot sari… - Abdumo‘minova Dilafruz Alibek qizi (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada oilaviy zo‘ravonlik muammosi, uning ijtimoiy va psixologik oqibatlari, shuningdek, zo‘ravonliksiz muhitni yaratishning asosiy yo‘nalishlari tahlil qilingan. Muallif sog‘lom oila va farovon jamiyat o‘rtasidagi bog‘liqlikni yoritib, zo‘ravonlikka qarshi kurashishning ma’naviy, huquqiy va psixologik asoslarini ko‘rsatadi.