Qizingiz sepli emas, ilmli bo‘lsin - Abdumo‘minova Dilafruz Alibek qizi (FANLARARO TAFAKKUR MAVZUSIDAGI ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada qiz farzandni ilmli, ma’naviy barkamol shaxs sifatida tarbiyalash masalasi yoritilgan. Muallif ilmli ayollarning jamiyat va oila hayotidagi o‘rni, qizlarga zamonaviy bilim berishning ahamiyatini tahlil qiladi.